Om

Träning & Mingel är ett väletablerat sportnätverk för singlar i Stockholm. Vi träffas med syftet att ha kul, träffa andra singlar samtidigt som vi förbränner eller intar kalorier.

Träningen

Såvida vädret inte är fullkomligt horribelt så träffas vi så gott som hela året runt, framförallt på helger vid centrala platser i Stockholm för gemensamma träningspass eller andra aktiviteter. Träningspassen är oftast löpning då det kan göras överallt med ett minimum av utrustning, men ges tillfälle så provar vi gärna annat – under året har simning, cykling, nattorientering, kajak, rodd m.m. dragit nyfikna atletiska singlar till passen.

Vi samarbetar ibland med andra professionella aktörer för löpskolning och andra aktiviteter och vi hejar ofta på våra deltagare när de spänner musklerna på olika tävlingar runt Stockholm. Vinteråret bjuder även på helt andra möjligheter där långfärdsskridsko, skidor och isvaksbad står högt på mångas önskelista liksom svettiga pass på olika gym.

Ej elitidrottare?
Så bra! Det är nästan ingen deltagare heller. Det finns riktiga atleter bland deltagarna som tränar hårt, springer marathon och kör alla möjliga klassiker, men de allra flesta håller en mer blygsam nivå och handen på hjärtat, de flesta singlar söker någon att leva med – och inte späka sig med.

Minglet
De gånger vi har träffats för att träna så avslutar vi alltid med att fika tillsammans. Har vi sportat utanför stan försöker vi lägga träningen nära ett mysigt fik eller kanske en vacker strand där vi kan bada, grilla och där kommunikationerna hem till stan är vettiga. För det mesta tränar vi dock i stans absoluta närhet och letar då upp de rätta caféerna med bra sortiment av matiga mackor, paradisiska patisserier, läckert läge och många tillfällen att träffa nya bekantskaper.

bild (2)             Fika1             Fika

Emellanåt tryter träningslusten och själen kräver sitt. Livet kan inte bara bestå av blod, svett och tårar utan sinnliga njutningar krävs i minst lika stor mån. Att träffa andra är trots allt en av de bärande idéerna bakom verksamheten, så vi har genomfört flera after work, gemensamma middagar med matlagning, vin, tequilaprovning, chokladprovning, skärgårdsseglingar och, hemma-hos- besök hos vågade deltagare.

Är du trevlig? Är du snygg? Kan du tänka dig att dela med dig av dig själv till andra och också vågar ta chansen att bli hänförd, titta i kalendern när nästa tillfälle är och kom med!

Träning & Mingel hittar du på följande forum:
Facebook: Träning & Mingel
Instagram: @traningomingel

Kontakt
Mejl: traningochmingel@gmail.com