Klättring 4/6

Har du aldrig provat på att klättra på klättervägg med rep? Kom då och testa tillsammans med andra singlar. Inga förkunskaper krävs och hyra av utrustning ingår i priset.

Har du redan klätterkort? Då är du också välkommen att hänga med och klättra.

Prova-på klättring på Klättercentret vid Telefonplan (Tellusgången 22-24) måndag 4/6 kl 18-19,30. Var på plats ombytt klockan 17:50. Ta med dig träningskläder för inomhusbruk, hänglås till skåpen i omklädningsrummet samt handduk om du vill duscha efteråt. Vi har fixat ett bra pris på 250 kr och då ingår instruktörer som sköter säkerheten och all utrustning inklusive klätterskor. Efter träningen fikar vi tillsammans som du bekostar själv.

Anmälan
Anmälan öppnar onsdag 16 maj genom att mejla traningochmingel@gmail.com – märk ämnesraden med ”klättring – ditt namn”. Har du fått en plats kommer du få ett mejl torsdag 24 maj senast kl 23:59 – har du inte fått ett mejl denna dag har du inte fått en plats. Anmälan är bindande och betalningsinformation finns sedan i det mejl som även bekräftar att du har en plats. Betalningen måste vara inkommen måndag 28 maj.

För dig med klätterkort:
Har du redan klätterkort (grönt eller rött) är du välkommen att dyka upp ombytt kl 17,50. Ingen föranmälan krävs. Du betalar ordinarie inträde, 155 kr och ev. hyra av utrustning själv på plats. Valfritt vilka väggar du väljer att klättra på men ett tips är att hålla sig i närheten av prova-på gruppen för att få ett större utbud av singlar och gemenskap.

Välkommen att testa på klättringens underbara värld!

Hoppas vi ses 4 juni!

/ Victoria genom Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *