24/4 – Trailfit

Välkommen på Trailfit i samarbete med Team Nordic Trail.
Gillar du att träna styrka, kondition och smidighet medan du inte vill vara instängd på ett gym? Följ med oss ut till naturens egna gym! Du behöver varken vara van träningsmänniska eller löpare för att kunna hänga på. Så länge du kan jogga 1km i sträck klarar du att medverka på TrailFit!
 
Efter träningspasset bjuds det på kaffe och kaka – vill du ha något mer går det bra att ta med det.
 
Samling: Passet börjar kl 18:00 – Var på plats 10 min innan träningen börjar dvs 17:50.
 
Förvaring: Väska kan förvaras på plats – kom ombytt (duschmöjligheter finns inte)
 
Betala i svett
 
Plats och vägbeskrivning
Outdoorladan, Stora Skuggans väg 13, 11542 Stockholm. Alt 1) Ta t-bana till Universitetet och gå ca 1000m till Stora Skuggan, förbi Stora Skuggans världshus. Alt 2) Ta buss 55 till Gasverket och gå ca 800 m. Alt 3) Bil till ladan, parkering finns.
 
Foto: TNT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *