3/4 Funktionell träning

Välkommen på utomhusträning den 3 april i samarbete med True Workout som erbjuder utmanande, rolig och ständigt varierande gruppträning, utomhus året runt. Med högintensiva, ständigt varierande funktionella rörelser skapar de roliga och utmanande träningspass. Ett träningspass med True Workout stärker inte bara fysiken, det stärker också relationen till oss själva och varandra. Välkommen till ett pass i Vasaparken.

Klädsel:
Ta gärna lite för mycket kläder än för lite – tänk lager på lager och det är bra att ha något varmt om huvudet, händerna som gärna står emot vatten. Om du har träningsskor med vattenavvisande material så är det att rekommendera vid slaskigt/regnigt väder, annars funkar traditionella löparskor/gymnastikskor bra.

Vi samlas i True Workout Vasastan´s lokaler på Eastmansvägen 15. Kom gärna 15 minuter innan. Passet startar kl 18.00 ute i Vasaparken. Efteråt fikar vi på ett närbeläget café och du stannar så länge du känner för det.

Du betalar i svett

Bildkälla: True Workout

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *