29/6 – Sommaravslutning

Välkommen på sommaravslutning!

Vi tränar en timme tillsammans och efteråt grillar vi i solnedgången vid vattnet. Det finns även möjlighet att ta ett svalkande bad efter träningen. Medan ni tränar tänder jag grillen och när ni är klara bjuds det på korv från Taylor & Jones och tillbehör samt dessert som jag bakar – ta med dricka, ditt bästa humör och bjud gärna med dina singelvänner.

Anmälan: swischa 50 kr till 072 32 55 007 senast tisdag 26/6 kl 18. Ingen anmälan = du får vänta till september 

 
Träning: På sommarens sista träning satsar vi på gemenskap och det blir löpning i Karlbergs slottspark. Förra gången testade vi att springa olika slingor och nu springer vi en tillsammans. Vill du bevara ditt nyuppsatta hår /lr vill komma fram fräsch till minglet utan vara genomsvettig går det bra att vika av /sänka tempot efter några kilometer….  

Vi ses utanför Stadshagens tunnelbaneuppgång – utgång Mariedalsvägen /Hornsberg. Jag är på plats 17:50 och träningen börjar kl 18.

Kom ombytt Ta med dig så mkt du kan bära Vi kör oavsett väder 

Vi kommer sedan ta sommarledigt tom augusti och kör igång igen i september.

 
Tips på välgörenhetsaktiviteter tills vi ses igen: 
 
 
 
Ha en riktigt fin sommar och tveka inte att höra av dig med tips på höstträningar.
 
/ Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *