29/3 Våffelspring

Välkommen på Våffelspring för dig som är singel!

För fyra år sedan var vi hemma hos Ulrika och gräddade våfflor – vi var 41 personer på 31 kvm. Det funkade så himla bra och nu blir det en repris hemma hos Marie som är en singel och bor i en stor lgh på Odenplan.

Vad är Träning & Mingel?
Kommer du själv till träningen eller med vänner? Oavsett vad så är alla alltid lika välkomna. Träning & Mingels träningar är en utmärkt möjlighet att träffa likasinnade singlar som lever ett aktivt liv. Kanske träffar du en ny träningskompis, en kärlek eller rentav har en riktigt kul kväll med massor av härliga singlar. Dessutom kan alla vara med oavsett du är nybörjare eller maratonlöpare och du springer i ditt eget tempo.

Anmälan
För att kunna beräkna hur mycket ingredienser som behöver inhandlas behöver du anmäla dig senast 27/3 kl 18 genom att swischa 75 kr till 072-32 55 007 samt mejla traningochmingel@gmail.com att du har betalt – märk ämnesraden”Anmälan våffelspring” = du får en plats.

Träning & Mingels foto.

Samling
Jag är på plats från kl 17:45 och träningen börjar kl 18:00. Möt oss utanför spärrarna på Odenplans T-bana uppgång Odenplan (Mitt emot spärrarna ligger Pressbyrån). Ta även med så mycket du kan bära under springturen då det inte kommer finnas någon förvaring under tiden vi tränar.

Träning
Löpning i Hagaparken och det kommer finnas flera olika distanser att välja på så alla kan delta, siktar på 3,5, 7 och 10 km.

Energiintag efter träningen
Vi gräddar våfflor tillsammans och till det kommer det finnas både nyttiga och mindre nyttiga tillbehör. Vi behöver flera våffeljärn – hör av dig om du kan ta med ett – dubbeljärn är x välkommet. Ju fler järn ju snabbare blir det energiintag. För dig som vill hjälpa till att fixa isf att träna är den hjälpen oxå välkommen – hör av dig

Välkommen

/ Alexandra

Foto: Roy Fares

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *