14/2 Löpteknik och reflexlöpning (anmälan krävs)

                                —— Anmälan krävs senast 13/2 kl 18:00 om du vill delta ———
På alla hjärtans dag blir det träning i samarbete med Team Nordic Trail. Det blir löpteknik med efterföljande reflexlöpning och har du inte pannlampa finns det på plats att låna. Har du en egen – ta med den!
 
Vad är Träning & Mingel?
Kommer du själv till träningen eller med vänner? Oavsett vad så är alla alltid lika välkomna. Träning & Mingels träningar är en utmärkt möjlighet att träffa likasinnade singlar som lever ett aktivt liv. Kanske träffar du en ny träningskompis, en kärlek eller rentav har en riktigt kul kväll med massor av härliga singlar. Dessutom kan alla vara med oavsett du är nybörjare eller maratonlöpare och du springer i ditt eget tempo.
 
Mingel och anmälan
Efter träningen fyller vi på med ny energi i form av ost och vin. Är du sugen på att bidra med något annat gott har du nu chansen att visa upp dina färdigheter t.ex. om du är en rackare på att baka kärleksmums. För att kunna beräkna hur mycket vin och ost som behöver inhandlas behöver du anmäla dig senast 13/2 kl 18 genom att swischa 100 kr till 072-32 55 007 (skriv även din mejladress) = du får en plats. Vet du redan nu att du ska hänga med är jag tacksam för att du meddelar det – detta för att det ska bli lättare att planera/göra inköpen. Vill du hjälpa till med något är du välkommen att höra av dig.
 
Samling och ombyte
Möt oss utanför omklädningsrummen som ligger under läktaren på Östermalms IP (närmsta tub är Stadion/Tekniska Högskolan). Jag är på plats från 17:45 och träningen börjar kl 18:00. Det finns både möjlighet byta om på plats/ ta en dusch efteråt och låsa in värdesaker under träningen. Omklädningsrummet låses kl 18 = samtidigt som träningen börjar och öppnar när vi är klara.
 
/ Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *