30/8 Runners strength

Det är nu dax att avrunda insamlingen som vi påbörjade i våras – och vi vill därför hälsa alla välkomna – oavsett du är i ett förhållande eller är singel. Så klart är även dina vänner välkomna.

Jörgen Aldén från MJ Traning Club kommer att hålla ett pass Runners Strength – med fokus på styrka, spänst, core och rörlighet. Det passar alla, oavsett du är löpare eller inte.

Under våren har Träning & Mingel har gått in som supporting sponsor till äventyret ”Kropp Challenge” och lett flera välgörenhetsträningar tillsammans med Fredrik Hjorth & MJ Training Club – i dagsläget är insamlingen uppe i 30 000 kr.

Kostnad:
Swischa 150 kr till 0723255007 och uppge din mejladress / betala kontant på plats, så bidrar du oavkortat till Shree Janata School i Nepal. Senare i höst kommer Träning & Mingel att få besök av Pemba Sherpas, som växte upp i byn där skolan ligger. Fredrik Hjorth kommer då även berätta om sin ”Kropp Challenge” som han genomförde där han cyklade från Stockholm till Nikkaluokta med all packning och sedan besteg Kebnekaise.

När/Var:
Tisdag 30/8. Vi ses i Humlegården vid Linnéstatyn – vi är på plats från 17:45 och träningen börjar 18:00. Vi kommer att träna ca en timme och efteråt går vi och fikar på en solig takterass.

Vad händer vid dåligt väder?
Vi kör oavsett busväder så dra på kläder efter väder. Vi har hittills aldrig ställt in en träning på 3,5 år…

Runners Strenght

Vad är MJ Traning Club?
Ett gym anpassat för personlig träning. Det är ett gym som inte kräver något medlemskap utan du betalar endast för den träning som du faktiskt utför. De erbjuder endast personlig träning i olika former: individuellt, PT Duo och gruppträning upp till tio personer.
Hemsida: MJ Training Club
Facebook: MJ Training Club
Instagram: Mj Training Club

Vem är Fredrik Hjorth?
Fredrik är en aktiv (iron)man som vurmar för välgörenhet och friluftsliv.
Instagram: @peacerichdeer
Hemsida: Empass

Vad är Träning & Mingel?
Träning & Mingel grundades av Alexandra Bernvetter och är en ideell verksamhet som vänder sig till aktiva singlar i Stockholm. Konceptet är enkelt – det bygger på att alla ska kunna delta oavsett tidigare erfarenheter och att det ska vara såväl utmanande, som roligt och socialt. Minst en gång i månaden anordnas en träning och efteråt fikas det.

Hjärtligt välkomma önskar

Pernilla, Alexandra, Jörgen och Fredrik

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *